of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Wat kosten autobanden

De kosten voor uw autobanden hangt af van uw bandenmaat, het soort band en voor welk merk u kiest. Hoe grote banden, hoe duurder. Daarnaast kan gezegd worden dat winterbanden over het algemeen duurder zijn dan zomerbanden. Dit verschil in prijs komt vanwege een andere samenstelling van het rubber en het profiel. De all season band is in het algemeen de duurste variant, maar vergeet niet dat u geen kosten heeft voor het omzetten van zomer- naar winterbanden. Als laatste hangt het af welk merk u kiest. Bandenmerken zijn in te delen in drie categorieën: Premium, Quality en Budget merken. Elke categorie heeft verschillende prijzen, technologieën en prestaties. Zie hieronder per categorie een korte uitleg met bijbehorende merken. 

Om een prijs te kunnen noemen, geef ik u een voorbeeld. Als u een kleine bandenmaat heeft, zomerbanden zoekt en voor budget merk gaat, dan kunt u klaar zijn voor €30 per band. Als u grote bandenmaat heeft, een all season band zoekt en voor een premium merk gaat, dan kunt €80 tot €100 kwijt zijn. 


Premium merken

De premium merken zijn de meest bekende merken. De premium merken sponsoren grote sportevenementen en investeren in onderzoek om de technologie van de banden te verbeteren. De banden van deze A-merken presteren daarom in het algemeen erg goed. Ze beschikken als eerste over de nieuwste technologieën en gaan langer mee. Alle grote automerken werken daarom samen met de  premium merken. 

Pneusmart verkoopt alle premium bandenmerken:

Quality merken

De banden van deze categorie zijn vaak een goede compromis in termen van prijs en kwaliteit. Ze hebben een lagere prijs in vergelijking met A-merken, maar beschikken wel over een goede kwaliteit. Deze merken hebben in het algemeen een goede naamsbekendheid. 

Zie hier een selectie van Quality merken

Budget merken 

De banden uit de budget categorie bevat merken van autobanden die een lage prijs bieden met acceptabele prestaties. Ze zijn bijzonder geschikt voor diegenen die reizen binnen de bebouwde kom en niet een groot aantal kilometers per jaar maakt. De budget merken zijn verschillend van kwaliteit en in de uiteindelijke kosten per kilometers. De aankoopprijs kan zeer betaalbaar zijn, maar hier staat meestal wel een lagere aantal kilometers tegenover. 

Zie hier een selectie van budget merken

 

Vind de juiste banden hier!

Pneusmart

 

 

kosten autoband