of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Vredestein banden

Vredestein werd in 1946 in Enschede opgericht en behoort tot de Europese top vijf merken. Vredestein banden staan bekend om hun perfecte grip op droge wegen, hun onberispelijke grip bij sneeuw en de nauwelijks waarneembare bandenruis. Vredestein is voortdurend op zoek naar kwaliteitsverbetering van zijn producten om aan de eisen van klanten te kunnen voldoen. Zowel de zomerbanden, winterbanden als de all-season banden scoren elk jaar goed bij de diverse bandentesten. 

Vredestein zomerbanden

De ANWB zomerbandentest 2016 toont de sterke eigenschappen en prestaties van de testwinnaar Vredestein Sportrac 5. Deze stille zomerband met sportieve uitstraling is comfortabel en ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse designer Giugiaro. De stabiliteit en sportiviteit van deze band komen sterk naar voren. Zowel op droog als nat wegdek heeft deze Vredestein band een uitstekende handling. De optimale grip en korte remweg wordt mogelijk gemaakt door de egale vlaktedruk in combinatie met dwarsgroeven. De geoptimaliseerde profieldiepte zorgt ervoor dat deze zomerband energiezuinig is. Ook de Vredestein Ultrac Sessanta High Performance en de Vredestein all-round T-trac behoren tot de serie zomerbanden. 

Vredestein all season banden

Naast de high performance zomerbanden produceert Vredestein ook all season banden zoals de Quatrac die het hele jaar door te gebruiken zijn. Deze vierseizoenenband is erg populair en scoort hoog bij de onafhankelijke bandentesten. De Vredestein Quatrac 5 valt op door zijn bijzonder assymetrisch ontwerp van het loopvlak. Tijdens de warme temperaturen toont hij uitstekende prestaties in handling en stuurprecisie op zowel droog als nat wegdek. Tijdens de winterse omstandigheden zorgen de lamellentechnologie voor grip op besneeuwde en koude ondergronden. De Quatrac 5 scoort goed op alle drie de onderdelen van het EU-bandenlabel door een korte remweg op nat wegdek, een lage rolweerstand en laag afrolgeluid. 

Vredestein winterbanden

De Vredestein Wintrac en Snowtrac behoren tot het winterassortiment. Zo laat de winterband Vredestein Snowtrac 5 uitstekende prestaties zien bij grillige winterse omstandigheden en trotseert met gemak nat, glad en besneeuwd wegdek. Tijdens het ontwerp is er extra aandacht besteedt aan veiligheid en duurzaamheid.

- Vredestein banden, daar waar stijl en veiligheid samenkomen -

Zoek Vredestein banden

Pneusmart

Zoek Vredestein banden

Pneusmart

Zoek Vredestein banden

Pneusmart

Zomerbanden

Comtrac da 99,00 €
Sportrac 3 da 99,00 €
Sportrac 5 da 99,00 €
T-Trac 2 da 99,00 €
Ultrac Cento da 99,00 €
Ultrac Satin da 99,00 €
ULTRACSUV da 99,00 €
Ultrac Vorti da 99,00 €

All season banden

Comtrac All Season da 99,00 €
Quatrac 3 da 99,00 €
Quatrac 3 SUV da 99,00 €
Quatrac 5 da 99,00 €
Quatrac Lite da 99,00 €

Winterbanden

Snowtrac 3 da 99,00 €
Snowtrac 5 da 99,00 €
Wintrac 4 xtreme da 99,00 €
Wintrac Nextreme da 99,00 €
Wintrac xtreme da 99,00 €

Wegmotor

Vredestein da 99,00 €
STACCATA da 99,00 €

Zomerbanden

Comtrac da 99,00 €

All season banden

Comtrac All Season da 99,00 €

Winterbanden

Comtrac Winter da 99,00 €

Aanbevolen producten