of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Michelin banden

Michelin Banden

Michelin werd opgericht in 1888 in Frankrijk en is één van de wereldwijde toonaangevende bandenfabrikanten. Wie de banden niet kent, kent het symbool van Michelin wel. Het Michel mannetje (ook wel Bibendum genoemd) is een poppetje bestaande uit opgestapelde banden dat in 2000 is uitgeroepen tot het beste logo van de eeuw. Het bedrijf produceert jaarlijks 180 miljoen banden, die in meer dan 170 landen geleverd worden. Tot 2011 was Michelin de enige leverancier van de World Rally Championship en is tot op vandaag de dag actief in de autosport. Om de veiligheid en duurzaamheid van de producten te waarborgen, investeert Michelin grote bedragen in onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf houdt daarbij het milieu en zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid voor ogen.

Michelin winterbanden en zomerbanden

De winterbanden en zomerbanden van Michelin scoren elk jaar weer hoog bij de autobanden testen van ANWB en ADAC. De winterbanden van Michelin zoals de Alpin 5 en Alpin A4, presteren wederom goed bij diverse onafhankelijke bandentesten. De veel verkochte Michelin Alpin 5 biedt u in zware omstandigheden mobiliteit en veiligheid in de winter. De winterband presteert optimaal bij lage temperaturen en heeft een verbeterde trekkracht op sneeuw.

Populaire zomerbanden van Michelin zijn de Energy Saver + en Primacy 3. De Michelin Primacy 3 is tijdens de ADAC zomerbanden test geëindigd op plaats nummer 1. Deze zomerband biedt u comfort, veiligheid en een lange levensduur. Perfecte remprestaties op zowel droog als nat wegdek. De nieuwe Pilot Sport 4 is uitermate geschikt voor een veilige lange rit. De zomerband heeft een hoog veiligheidsniveau op nat wegdek en een perfecte stuurgevoeligheid. Het nieuwe rubbermengsel zorgt voor optimaal remvermogen en uitstekende grip. De ervaringen uit de motorsport zijn meegenomen in het ontwerp van deze nieuwe sportieve band.

Michelin all season banden: CrossClimate

In 2015 introduceert Michelin de CrossClimate, een vierseizoenen band met revolutionaire prestaties die u veiligheid biedt in alle weersomstandigheden. De band bezit alle voordelen van een zomerband op het gebied van levensduur, brandstofverbruik en de remeigenschappen op droog en nat wegdek. Daarnaast heeft hij de voordelen van een winterband wat betreft remvermogen, trekkracht in winterse omstandigheden. Met de CrossClimate kunt u het hele jaar door op dezelfde banden rijden.

Michelin motorbanden

De banden van de motor zijn het enige contact met de weg. Michelin zorgt dat dit contact optimaal is zodat u van maximale veiligheid geniet in elke situatie. Overweeg bijvoorbeeld de Michelin Pilot Road 4 met een 17% kortere remweg vanwege de lamellentechniek XST+ en 20% langere levensduur vanwege de 2CT-technologie. 

Michelin bestelwagenbanden

De Michelin bestelwagenbanden Agilis beschikken over het perfecte evenwicht in veiligheid, levensduur en brandstofbesparing. 

Michelin in het nieuws

Omzet van de bandenfabrikent Michelin stijgt in 2017

 

- Beter op weg met Michelin banden -

Zoek Michelin banden

Pneusmart

Zoek Michelin banden

Pneusmart

Zoek Michelin banden

Pneusmart

zon michelin zomerbanden Zomerbanden

Energy E V da 99,00 €
Energy Saver Plus da 99,00 €
Pilot Sport 4 da 99,00 €
Pilot Sport Cup da 99,00 €
Power SuperSport Evo da 99,00 €
Primacy 3 da 99,00 €

all season michelin All season banden

CrossClimate da 99,00 €

winter banden michelin Winterbanden

Alpin 5 da 99,00 €
Alpin A4 da 99,00 €
Pilot Alpin PA2 da 99,00 €

Circuit

Power Cup Evo da 99,00 €
POWERRAIN da 99,00 €
POWERSLICK da 99,00 €
PowerSuperSport da 99,00 €

Wegmotor

Anakee Wild da 99,00 €
STARCROSS 5 da 99,00 €

Offroad Motor

Anakee Wild da 99,00 €
STARCROSS 5 da 99,00 €

zon michelin zomerbanden Zomerbanden

Agilis 51 da 99,00 €
Agilis Camping da 99,00 €
Agilis Plus da 99,00 €

vlokje winterbanden michelin Winterbanden

Agilis 51 Snowice da 99,00 €
Agilis Alpin da 99,00 €
Agilis X Ice North da 99,00 €

Aanbevolen producten