of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Levering en Montage

Hoe worden uw banden geleverd?

Wij verzenden direct na uw bestelling de banden, zodat u deze zo snel mogelijk kunt monteren. Wij versturen vanuit verschillende magazijnen in Europa, daarom is afhalen bij ons niet mogelijk. Wij leveren de banden tussen 1 en 3 werkdagen af op het door u aangegeven adres. In uitzonderlijke gevallen of op moeilijker te bereiken adressen, zoals bijvoorbeeld de Waddeneilanden zou de levering iets langer kunnen duren. Alle banden worden professioneel verpakt en door gerenommeerde transportondernemingen zoals DPD en GLS geleverd.

Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor alle bestellingen van minimaal twee stuks. Alleen als u een enkele autoband koopt, vragen wij een bijdrage van € 5.95 (inclusief BTW). 

De transporteur brengt de banden naar uw huisadres, een ander opgegeven adres of de montagepartner die u heeft aangegeven bij het afrekenen. Als hier niemand aangetroffen wordt zal de chauffeur een bericht achterlaten en u eventueel proberen te bellen op het door u opgegeven telefoonnummer.

Heeft u uw banden bij een montagepartner laten leveren, dan vragen wij u om contact met hen op te nemen om een afspraak in te plannen. De montagepartner ontvangt een mail met daarin uw bestelling zodat hij op de hoogte gehouden wordt en contact met u kan opnemen zodra de banden binnen zijn.


Hoe worden de banden gemonteerd?

Het is erg belangrijk dat de banden door een deskundige monteur op uw auto of motor geplaatst worden. Banden zijn het enige contact dat u heeft met de weg! Pneusmart raadt u daarom aan om uw banden door een professionele garage of bandenspecialist te laten monteren.

Als u een Pneusmart montagepartner als afleveradres heeft uitgekozen, kunt u zodra u uw bevestiging ontvangen heeft contact opnemen met de partner en een afspraak voor de montage maken. Ook als u uw banden thuis heeft laten leveren kunt u natuurlijk altijd bij een montagepartner terecht voor de montage. De kosten voor montage dienen direct aan de montagepartner voldaan te worden.

Pneusmart betaald voor alle banden die wij in Nederland op de markt brengen een afvalverwerkingsbijdrage aan de vereniging Band en Milieu. Deze bijdrage aan een milieubewuste recycling van uw oude autobanden maakt het voor u gemakkelijker om van uw oude banden af te komen. De montagepartners van Pneusmart kunnen met de documentatie die ze van ons ontvangen de gebruikte banden gratis laten afhalen en recyclen.