of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Goodyear banden

In 1898 werd Goodyear opgericht in Ohio (Amerika) en is tegenwoordig één van de toonaangevende bandenproducenten met 80 fabrieken wereldwijd. Het bedrijf was tot een paar jaar geleden, de toonaangevende producent van banden voor de Formule 1. Goodyear zet in op innovatie en investeert flink in de oprichting van een onderzoekscentrum. Goodyear produceert zomerbanden, winterbanden en all season banden

Goodyear zomerbanden

De zomerbanden van Goodyear zijn geoptimaliseerd voor zachte weersomstandigheden. Het zomerassortiment bestaat uit EfficientGrip, DuraGrip, Eagle F1 en Excellence. De opvolger van de EfficientGrip is de EfficientGrip Performance en is een populaire zomerband met verbeterde grip en een kortere remweg op nat wegdek. Op het EU-bandenlabel staat zelfs een A-score* voor grip op nat wegdek (*de classificatie kan per maat verschillen). Ook tijdens de ANWB zomerbandentest komen de hoge prestaties van de Goodyear EfficientGrip Performance naar voren. 

Goodyear winterbanden

De Goodyear winterbanden geven u de zekerheid en veiligheid die u in de winter nodig heeft. De Ultragrip is de winterbanden serie die extra grip en stopkracht biedt in koude weersomstandigheden. De Ultragrip 9 is tijdens de winterbandentest 2015 uitgeroepen als ANWB testwinnaar in de maat 165/70 R14 en stond ook in de top 3 bij 205/55 R16. Een winterband die zijn krachten en positieve eigenschappen heeft bewezen. In de meest barre winterse omstandigheden presteert hij uitmuntend. De hydrodynamische groeven gaan aquaplaning tegen. Daarnaast is de proefielslijtage-indicator verbeterd en scoort Goodyear Ultragrip 9 hoog op het onderdeel remafstand op sneeuw.

Goodyear all season

Goodyear vierseizoenenbanden bieden goede controle en grip bij verschillende weertypen. Zo kunnen deze banden het hele jaar gebruikt worden, zelfs tijdens licht winterweer. Het all season banden assortiment van Goodyear wordt Vector genoemd. De Vector 4Seasons Gen-2 presteert zeer goed in alle weersomstandigheden. Deze milieuvriendelijke band heeft een uitstekende tractie voor alle wegomstandigheden. Voor de SUV is de serie 4x4 banden Wrangler ontwikkelt. Ook deze robuuste off-road banden bieden zekerheid en veiligheid het hele jaar door.

Bestelwagen banden Goodyear

Bestelwagenbanden van Goodyear zijn verkrijgbaar voor de zomer, winter en vierseizoenen. Voor uw bestelwagen kunt u kiezen uit de serie Cargo en Duragrip waaronder diverse modellen vallen, zoals bijvoorbeeld de Cargo Marathon, Cargo Vector 2 en Cargo UltraGrip 2.

- Met een goed gevoel de weg op met Goodyear banden - 

Zoek Goodyear banden

Pneusmart

Zoek Goodyear banden

Pneusmart

Zomerbanden

DuraGrip da 99,00 €
EfficientGrip da 99,00 €
Eagle F1 Asymmetric 3 da 99,00 €
Wrangler AT/R da 99,00 €

All season banden

Vector 4Seasons Gen-2 da 99,00 €
Vector 4Seasons SUV da 99,00 €

Winterbanden

UltraGrip 9 da 99,00 €
UltraGrip Performance da 99,00 €

Zomerbanden

Cargo G26 da 99,00 €
Cargo Marathon da 99,00 €

All season banden

Cargo UltraGrip 2 da 99,00 €
UltraGrip 8 da 99,00 €

Winterbanden

Cargo UltraGrip 2 da 99,00 €
UltraGrip 8 da 99,00 €

Aanbevolen producten