of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Firestone banden

Firestone banden

In 1900 richtte Harvey Samuel Firestone de Firestone Tire and Rubber Company op in de Amerikaanse stad Akron, Ohio. Firestone was één van de voorlopers van de productie van banden en was net als zijn goede vriend Henry Ford een pionier op het gebied van massaproductie. De vriendschap met Ford zorgde ervoor dat alle auto’s van Ford werden voorzien van Firestone autobanden. Firestone groeide en werd van grote invloed op de stad Akron. Akron is Firestone nog niet vergeten. Zo bestaat er Firestone, de buurt waar veel Firestone arbeiders woonden en is de Firestone Country Club nog steeds in leven. Het bedrijf is tegenwoordig in handen van Bridgestone, het Japanse bandenmerk.

Firestone Zomerbanden en Winterbanden

De jarenlange ervaring in de bandenwereld is terug te zijn in de banden van Firestone. Zoals Firestone het verwoord: Maximale prestatie laat geen ruimte voor compromis. De zomerbanden geven tijdens warme temperaturen een uitmuntende grip op de weg, zodat u volop van de zomer kan genieten. De Firestone Multihawk 2 heeft een innovatief profiel om de handling en het remmen nog strakker te maken. Het is de band om op te vertouwen in scherpe bochten.

De winterbanden van Firestone zorgen voor uw controle tijdens de winter. Met de banden kunt u zelfs de meeste zware winterse wegcondities aan. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Firestone Winterforce. Een winterband die sneew, ijs en modder trotseert zonder enige moeite.

Firestone Bestelwagenbanden 

Firestone geeft u het vertouwen om vele kilometers in veiligheid af te leggen met uw bestelwagen. De Vanhawk bestelwagenband kenmerkt zich met de veilige, betrouwbare, duurzame en economische prestaties.

 

-  Firestone. The freedom to drive.  -

Pneusmart

Pneusmart

Firestone zomerbanden Zomerbanden

Destination HP da 99,00 €
Multihawk 2 da 99,00 €
Firehawk TZ300a da 99,00 €

Firestone all season banden All season banden

Multiseason da 99,00 €

Firestone winterbanden Winterbanden

Winterhawk 3 da 99,00 €
Destination Winter da 99,00 €

Zomer bestelwagenbanden firestone Zomerbanden

Vanhawk da 99,00 €

Aanbevolen producten