of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Continental banden

continental banden

Continental werd in 1871 opgericht in Duitsland, momenteel is Continental de vierde grootste bandenfabrikant ter wereld. Naast dat Continental banden produceert, ontwikkelt het bedrijf ook remmen en remsystemen. Het is daarmee een belangrijke leverancier voor de automobielindustrie. Om de vooraanstaande technologische positie te handhaven, zet Continental in op permanente innovatie en investeert fors in onderzoek en ontwikkeling. Hiermee stelt het bedrijf zijn toppositie in technologie en procesbeheersing zeker. Continental staat bekend als een producent die milieuvriendelijkheid en maatschappelijk ondernemen zeer belangrijk acht. 

Continental winterbanden

De Continental winterbanden komen bijna elk jaar als beste uit de test bij onder andere de objectieve ANWB winterbandentest. Al drie jaar op rij is de ContiWinterContact TS 850 de veiligste winterband. Alle belangrijke eigenschappen van zijn voorganger, de ContiWinterContact TS 830, zijn verbeterd. De band heeft een uitstekende rijstabiliteit, verbeterde remprestaties op ijs, sneeuw en natte wegen. Door zijn verlaagde rolweerstand verbruikt hij minder brandstof en heeft de band een langere levensduur. Het is de perfecte band in alle winterse omstandigheden. Voor de luxere segment auto’s en SUV’s is de performance band WinterContact TS 850 P op de markt gebracht. De veilige winterband met een asymmetrisch profiel zorgt voor comfortabel rijden op droog, nat en besneeuwd wegdek. In 2016 is er weer een opvolger van de winnende winterband uitgebracht, de ContiWinterContact TS 860. Deze nieuwe winterband komt wederom als testwinaar uit alle toonaangevende bandentests in Duitsland.

Continental Zomerbanden

De Continental zomerbanden scoren eveneens goed bij de autobanden test. De Continental PremiumContact 5 is de testwinnaar van de ANWB zomerbandentest 2015 en de Continental ContiSportContact 5 is de testwinnaar van de ANWB zomerbandetest 2016.

Zowel Continental zomerbanden als de winterbanden van Continental zijn als beste getest door onafhankelijke bladen en instituten, zo ook door de ANWB en de Consumentenbond. Kortom, op Continental banden kunt u vertrouwen.

 

- Continental banden, als beste getest! -

Zoek Continental banden

Pneusmart

Zoek Continental banden

Pneusmart

Zoek Continental banden

Pneusmart

Zomerbanden

EcoContact 5 SUV da 99,00 €
ContiPremiumContact 5 da 99,00 €
ContiSportContact 6 da 99,00 €
ContiSportContact 5 da 99,00 €

Winterbanden

VancoCamper da 99,00 €
VancoContact 2 da 99,00 €

Circuit

ContiRaceAttack Comp da 99,00 €
ContiRaceAttack Custom da 99,00 €
ContiRaceAttack Rain da 99,00 €
ContiRaceAttack Slick da 99,00 €
ContiRaceAttack Street da 99,00 €

Wegmotor

Conti Escape da 99,00 €
TKC80 da 99,00 €

Offroad Motor

Conti Escape da 99,00 €
TKC80 da 99,00 €

Zomerbanden

VancoCamper da 99,00 €
VancoContact 2 da 99,00 €
VancoECO da 99,00 €
VANCONTACT 100 da 99,00 €
VANCONTACT 200 da 99,00 €

Winterbanden

VanContact Winter 2 da 99,00 €
VanContact Winter da 99,00 €

Aanbevolen producten