of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Afrekenen en betalingen

U kunt bij Pneusmart op met drie populaire betalingsmethoden afrekenen. Er zijn enkele verschillen tussen de verschillende methoden, die zetten we hier voor u op een rijtje.

  1. iDeal
    Dit is de meest populaire online betaalmethode in Nederland en een samenwerking tussen alle bekende banken. Nadat u de producten geselecteerd heeft en deze betalingsmethode selecteert wordt u naar een website van uw eigen bank gestuurd. Daar kunt u in uw eigen en vertrouwde internetbankier programma de betaling goedkeuren. Als dit gebeurd is komt u weer terug op de Pneusmart website.
  2. Credit Card
    Dit is één van de meest bekende betaalmethodes. Op dit moment accepteren wij zowel Visa als Mastercard. Om u het hoogste niveau van veiligheid te kunnen garanderen maken wij gebruik van 3D Secure dit houdt in dat nadat wij uw kaartnummer gevraagd hebben, u nog naar een website van uw eigen bank gestuurd wordt voor bevestiging van de betaling.
  3. PayPal
    Paypal is een andere populaire methode om te betalen via internet. Als u deze optie kiest wordt u naar de Paypal website gestuurd waar u op uw eigen account in kunt loggen en de aankoop kunt bevestigen. Als u geen Paypal account heeft, kunt u deze hier gelijk openen.

In alle gevallen geld dat als u van de aankoop af wilt zien om wat voor reden dan ook, wij uw betaling terugboeken op de wijze die u gebruikt heeft om ons te betalen.