of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Retourneren

Mocht er iets fout gaan… neemt u dan contact met ons op!

Informatie voor retour zenden producten

Wij willen graag tevreden klanten hebben, als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht en uw producten wilt retourneren aan Pneusmart verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Onze klantenservice regelt graag voor u de retourzending van de banden. De banden worden zo spoedig mogelijk bij u opgehaald, zodra de banden terug zijn in het magazijn storten we het door u betaalde bedrag terug op uw rekening. Let op: heeft u de verkeerde banden besteld en wilt u ze terugsturen? Voor elke band rekenen we €15 transportkosten.

Belangrijk: Stuur de banden niet naar ons kantoor, wij kunnen op dit adres geen banden in ontvangst nemen.


Het gebeurt natuurlijk wel eens dat er iets fout gaat bij een bestelling. Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, wellicht de verkeerde banden besteld hebben of om een andere reden van de koop af willen zien. Dan heeft u tot 14 dagen na levering de tijd om de banden te retourneren (retourrecht).

Heeft u nog vragen of wilt u de producten aan ons terugsturen, neemt u dan contact op met de Pneusmart klantenservice, wij zijn geopend van 09.00 tot 18.00 en u bereikt ons op onderstaande telefoonnummers:

  • Klantenservice: 020 - 8084794
  • Faxnummer: 020 - 8084795
  • Pneusmart b.v.,
  • Herengracht 282,
  • 1016 BX Amsterdam.

LET OP: Wilt u uw producten retourneren aan Pneusmart? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Onze klantenservice zal het retour zenden van de banden graag voor u regelen. Wij zullen dan de banden bij u ophalen. Belangrijk: Stuur de banden niet naar ons kantoor, wij kunnen op dit adres geen banden in ontvangst nemen.