of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Uniroyal banden

uniroyal banden

De leider in alle marktsegmenten werd opgericht in 1892 en is gefuseerd met Continental in de jaren tachtig. De eerste Uniroyal Rain band kwam op de markt in 1969. Tot op de dag van vandaag is dit het juweeltje van Uniroyal. De kenmerken van de Uniroyal banden zijn mee ontwikkeld met de behoeften van de consument. De innovatie ontwerpen van het loopvlak maken de remafstand steeds korter en het risico op aquaplaning steeds kleiner.  Het geheim van Uniroyal is dat de innovatieve ontwerpen zijn geïnspireerd op de technologie van de natuur. 

Uniroyal zomerbanden

De nieuwste band van UniRoyal is de RainExpert 3. De loopvlakstructuur van de RainExpert lijkt op een haaienhuid, die zorgt voor een hoge mate van weerstand tegen aquaplaning. De speciale structuur voert het water snel af en vermindert de waterturbulentie, daarnaast heeft het loopvlak een perfecte grip en optimaal contact met het wegdek. Door de juiste contact met het wegdek verlagen de wrijvingsverliezen, waardoor de rolweerstand verlaagd met al resultaat dat de levensduur van de band langer is.

Uniroyal winterbanden

De Uniroyal MS plus 77 is de winterband voor grote en snelle auto’s in nat weer tot vorst. De band presteert uitstekend op nat en koud wegdek door de goede afvoer van water en sneeuw. De band beschikt over grote open groeven in het centrum en op de schouders van de band die het risico op aquaplaning verkleinen.

Uniroyal banden 4 Seasons

Met de Uniroyal AllSeasonExpert 4-seizoensband rijdt u het hele jaar veilig en comfortabel. De kans op aquaplaning is sterk verminderd dankzij de goede waterafvoer die onstaat door het speciale loopvlak ontwerp. Deze band heeft zowel de M/S als snowflake codering, dit betekent dat de band veel beter presteert tijdens winterse omstandigheden dan een zomerband.

- Uniroyal: de ultieme regenband -

Pneusmart

Zomerbanden

4X4STREET da 99,00 €
All Season Expert da 99,00 €
Rainsport 3 da 99,00 €
MS+77 SUV da 99,00 €

All seasonbanden

All Season Expert da 99,00 €

Winterbanden

MS+77 da 99,00 €
MS+77 SUV da 99,00 €

Aanbevolen producten