of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Sava banden

Sava banden

De Slovenische bandenfabrikant Sava werd in 2004 opgericht. Tegenwoordig is Sava flink gegroeid en biedt een breed assortiment aan met autobanden, SUV's, bestelwagens, vrachtwagens. De banden van Sava bezitten de eigenschappen van Goodyear. De producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn gecertificeerd met de Europese normen. De banden worden geproduceerd in Europa, hoewel een groot aantal high-performance banden en winterbanden nog steeds in Sava (Slovenië) worden geproduceerd.

Sava winterbanden

Tussen de winterbanden vallen de Sava Eskimo HP en Sava Eskimo S3 op door de betrouwbaarheid in het koude seizoen. Ze hebben een goed remvermogen op nat wegdek en een goede kilometrage. Eskimo HP is speciaal ontworpen voor echte winterse dagen met sneeuw en ijs, terwijl de Eskimo S3 wordt gekenmerkt door een goede grip op gladde en besneeuwde ondergrond met een goede weerstand tegen aquaplaning. Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs.


Zomerbanden Sava

De zomerband Sava Intensa HP is een betrouwbare zomerband met uitstekende prestaties op natte wegdek.  Deze serie biedt chauffeurs  een goede handling en comfort tijdens een lange of korte tir. Wie voor Sava zomerbanden kiest, kan rekenen op banden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Sava banden 4 seizoenen

De 4seizoensband van Sava heeft de naam Sava Adapto; een band die voor elk moment van het jaar geschikt is vanwege zijn goede grip in verschillende weersomstandigheden. 

 

- Sava: European Quality Tires -

Pneusmart

Sava bestelwagenbanden

Pneusmart

zomerbanden sava Zomerbanden

Intensa HP da 99,00 €
Perfecta da 99,00 €

winterbanden sava Winterbanden

ESKIMO S3+ da 99,00 €
Eskimo HP 2 da 99,00 €

allseason banden sava Allseason banden

ADAPTO da 99,00 €
ADAPTOHP da 99,00 €

zomerbanden bestelwagen Zomerbanden

Trenta da 99,00 €

winterbanden bestelwagen Winterbanden

Aanbevolen producten